Falken
Üzlet és szervíz
6791 Szeged,
Dorozsmai út 74.
kovacsgumicentrum@gmail.com
Telefon: (62) 543-035
Nyítvatartás: H-P: 8-17-ig
Sz: 8-12-ig
Címszavakban
nyári gumi, téli gumi, nyárigumi, téligumi, olajcsere, futómű állítás, futóműállítás, Szeged, gyorsszerviz, gyorsszervíz, szezonális tárolás, felni javítás, alufelni javítás, fékjavítás, fékbetét csere, fék, lengéscsillapító mérés, lengéscsillapítók, rugók cseréje, olajszerviz, gyors szerviz, gyors szervíz
Jó tudni >> Levegő helyett gázon járni N2
PRÓBÁLJA KI ! LEVEGŐ HELYETT GÁZON JÁRNI !

 

  • Nagyobb biztonság
  • Jobb teljesítmény
  • Több kilométer
  • Kevesebb,ritkább nyomás ellenőrzés!

 

A nitrogén állandó nyomást biztosít, ezáltal az abroncs menet tulajdonságai, kopása,élettartama, teljesítménye javul-nő.Megakadályozza az abroncsban a hőtágulás miatt létrejövő nemkívánatos nyomásingadozást. A gumiabroncs állandó nyomása kitűnő érintkezési- tapadási felületet biztosít a gépjármű és az út között. A Teljes futófelület érintkezése az úttesttel csökkenti a fékutat, az állandó gördülési ellenállás pedig az üzemanyag fogyasztást.

Előnye még: elegendő az abroncsnyomást 3-6 havonta ellenőrizni műhelyünkben ahol a nyomásvesztést,nyomáskülönbséget érzékelve a hibát mely lehet lassú defekt vagy sérülés a gumin vagy a felnin. Így rövid időn belül megtérül a ráfordított kevés összeg.

A gáz használata ajánlott télen -nyáron, minden évszakban kifejti előnyös tulajdonságait! A gázzal felfújt abroncsba lehet levegővel rátölteni de akkor elveszíti előnyeit!

 

Forduljon hozzánk bizalommal!!