Falken
Üzlet és szervíz
6791 Szeged,
Dorozsmai út 74.
kovacsgumicentrum@gmail.com
Telefon: (62) 543-035
Nyítvatartás: H-P: 8-17-ig
Sz: 8-12-ig
Címszavakban
nyári gumi, téli gumi, nyárigumi, téligumi, olajcsere, futómű állítás, futóműállítás, Szeged, gyorsszerviz, gyorsszervíz, szezonális tárolás, felni javítás, alufelni javítás, fékjavítás, fékbetét csere, fék, lengéscsillapító mérés, lengéscsillapítók, rugók cseréje, olajszerviz, gyors szerviz, gyors szervíz
Céginformációk >> Vásárlási feltételek

A Kovács Gumicentrum az ügyfelek színvonalasabb kiszolgálására indította a Web áruházat, hogy még több vevő számára tegye elérhetővé az általa forgalmazott gumiabroncsok széles választékát.

A tájékoztató a Kovács Gumicentrum Web áruházában történő vásárlás jogi feltételeit tartalmazza.

Adatvédelem

Az Kovács Gumicentrum (továbbiakban Szolgáltató) a Webáruház felületén, valamint az ehhez kapcsolódó tevékenysége során a Felhasználói adatok kezelésében az 1992. évi LXIII. törvény, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról; az 1995. évi CXIX. törvény, a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről; az 1998. évi VI. törvény, az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során az alábbi adatkezelési szabályokat érvényesíti:
A Felhasználók hozzájárulnak, hogy a Szolgáltató kezelje a Felhasználók személyes és különleges adatait. A Szolgáltató kijelenti, hogy Felhasználói által megadott minden adatot, bizalmas információt, tényt bizalmasan kezel. Kivételt képez ez alól, hogy Szolgáltató a Felhasználó személyes adatait a Webáruházban történő vásárlás teljesítéséhez az áruátvételi szerződéssel rendelkező kereskedelmi partnerei számára átadja. Szolgáltató ugyanakkor fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben Felhasználóval szemben a szolgáltatással való visszaélés vagy egyéb bűncselekmény gyanúja merül fel, annak személyes adatait az illetékes hatóságok számára átadja.


Felhasználói számára a Szolgáltató lehetőséget biztosít, hogy a róluk tárolt adatokat bármikor megtekinthessék, szükség esetén módosíthassák, vagy regisztrációjukat törölhessék az info@kovacsgumi.hu címre küldött ezirányú kérést tartalmazó email segítségével.


Az adatok egyéb célra csak az érintett kifejezett írásbeli hozzájárulásának megadása esetén kerülnek felhasználásra.
A Felhasználói adatokba kizárólag a Szolgáltató erre jogosított munkatársai tekinthetnek bele. A Felhasználókról tárolt személyes adatokat (beleértve az e-mail címet is) a Szolgáltató harmadik fél számára nem szolgáltatja ki. Kivételt képez ez alól, hogy Szolgáltató a Felhasználó személyes adatait a Webáruházban történő vásárlás teljesítéséhez az áruátvételi szerződéssel rendelkező kereskedelmi partnerei számára átadja.
Az oldal szolgáltatásaiban való részvétel önkéntes. A Szolgáltató kötelezi magát, hogy semmilyen szankciót nem érvényesít azon Felhasználóval szemben, aki a nem kötelező adatszolgáltatást megtagadja.
A Szolgáltató gondoskodik arról, hogy szolgáltatásai révén a Felhasználókról megszerzett adatok felhasználása megfeleljen a mindenkor hatályos magyarországi jogszabályoknak.
A Szolgáltató minden tőle elvárható intézkedést megtesz az adatok biztonságos őrzésére, de nem vállal felelősséget az adatok megrongálódásáért, megsemmisüléséért vagy illetéktelen kezekbe kerüléséért műszaki hiba, természeti csapás, terror- vagy bűncselekmény esetén.
A Szolgáltató megtesz minden tőle elvárható intézkedést, hogy az oldalaihoz való hozzáférés folyamatos és hibamentes legyen, de nem vállal felelősséget az esetlegesen fellépő hibákért, mely az oldalak nem megfelelő működését és/vagy esetleges adatvesztést okoz.

Amikor Ön a megrendelését jóváhagyja, akkor a távollévők  közötti, szerződéskötésre vonatkozó jogszabály értelmében az alábbi szerződést elfogadja, ezért kérem, hogy a rendelés véglegesítése előtt feltétlenül olvassa el!
Amennyiben igénybe veszi a Web áruház szolgáltatásait és a Kovács Gumicentrum Web oldalán megrendelést küld el, azzal egyidejűleg kijelenti,hogy ismeri és Önmagára nézve  kötelezőnek tekinti és elfogadja a vásárlás feltételeit.
A Kovács Gumicentrum fenntartja a jogot,hogy előzetes egyezség és értesítés nélkül módosítsa a vásárlási feltételeket.
Az oldalt használó felelőssége, hogy minden esetben ellenőrizze az adott aktuális érvényes vásárlási feltételeket.
A rendelés elküldésével az itt leírt feltételek szerint vásárlási szerződés jön létre a Kovács Gumicentrum/ Kovács Ferenc ev./ és a megrendelő között.


A megrendelő kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt árút átveszi és a vételárat az átvételkor kiegyenlíti.
Megrendelő a rendelési oldalon a „Megrendelés” gomb lenyomásával fogadja el a vásárlás Feltételeit.ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK
Megrendelés a Kovács Gumicentrum Web áruházában kizárólag csak elektronikus úton, interneten keresztülwww.kovacsgumi.hu webcímen lehetséges.
A weboldalon szereplő árak csak az ott megrendelt termékekre vonatkoznak!
Más módon leadott megrendelést nem áll módunkban elfogadni.
A megrendelésről elektronikus úton e- mail-be visszaigazolást küldünk.
A Kovács Gumicentrum fenntartja a jogot, hogy a rendelés teljesítésétől indokolás nélkül a vételár kifizetése előtt bármikor elálljon.

 

Fenntartások
Az Internet kapcsolatból, illetve az adatbázis kapcsolatban (pl.: karbantartás miatt) bekövetkező hibákból adódó károkért felelősséget nem vállalunk. Fenntartjuk a jogot az akciós és az egyéb árak megváltoztatására, illetve az akciók előzetes figyelmeztetés nélküli megszüntetésére. Fenntartjuk a jogot, (és annak lehetőség), hogy a Webáruházban látható készlet a rendelés pillanatában nem áll rendelekezésre, ezért a Felhasználót (Vevőt) nem tudjuk kiszolgálni a kért termékkel. Az ebből adódó mindennemű kártérítési igényt elutasítjuk.

 

A fizetés és házhozszállítás közti időben Ön indoklás nélkül lemondhatja a megrendelését. A házhozszállított termékek esetében Ön indoklás nélkül lemondással élhet az átvételt követő 8 napon belül. Ebben az esetben  a Kovács Gumicentrum a saját költségén visszaszállítja Öntől a vásárolt terméket és az ellenértékét visszafizeti.

 

A vissza nem igazolt rendelést 2 munkanap után véglegesen töröljük. Az ebből adódó mindennemű kártérítési igényt elutasítjuk.

 

A Rendszer nem megfelelő használatából eredő károkért az Eladót nem terheli felelősség .


A megrendelés folyamán a Megrendelő által hibásan megadott adatok által okozott kárért kizárólag a Megrendelőt terheli felelősség, ennek maximuma az esetleges újabb kiszállás közvetlen költsége.


Amennyiben a termék nem felel meg a honlapon feltüntetett fő információknak [Gyártó, mintázat vagy modell, méret] a Megrendelőt kötelezettség nem terheli, nem köteles a terméket átvenni és ellenértékét megtéríteni illetve a kiszállítás közvetlen költsége is a eladót terheli.


A rendelés és átvétel alkalmával a termékek adatainak és tulajdonságainak pontos ellenőrzése a Megrendelő feladata, kötelezettsége, amennyiben ennek elmulasztásából kára származik, azt az Eladó nem köteles számára megtéríteni.

 
 
Amennyiben a kiszállás időpontjában a Megrendelő nincs jelen a kiszállás helyszínén, az ismételt kiszállítás közvetlen költségének megfizetése őt terheli.

További adatvédelmi anyagok