Falken
Üzlet és szervíz
6791 Szeged,
Dorozsmai út 74.
kovacsgumicentrum@gmail.com
Telefon: (62) 543-035
Nyítvatartás: H-P: 8-17-ig
Sz: 8-12-ig
Címszavakban
nyári gumi, téli gumi, nyárigumi, téligumi, olajcsere, futómű állítás, futóműállítás, Szeged, gyorsszerviz, gyorsszervíz, szezonális tárolás, felni javítás, alufelni javítás, fékjavítás, fékbetét csere, fék, lengéscsillapító mérés, lengéscsillapítók, rugók cseréje, olajszerviz, gyors szerviz, gyors szervíz
Céginformációk >> Szállítás feltételek

Az árut telephelyünkön veheti át 8-17 óra között. Telephelyünkön az árut átveheti vagy kérésére felszereljük. Az áru ellenértéke az átvételkor (vagy szerelés után) fizetendő. A szolgáltatási árainkról a szolgáltatási árak menüpontban tájékozódhat.

Házhozszállítás

Házhozszállítást - Magyarország területére - a termék vásárlásakor választhatja. Amennyiben a termék átvételét telephelyünkre kérte, utólag házhozszállítást nem választhat (ebben az esetben kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal a (62) 543-035-as telefonszámon).
A házhozszállítás díja termékenként bruttó 1500,- HUF, amely a termék átvételekor fizetendő. A szállítás a 12 óra előtt beérkezett megrendelések esetében 1, a 12 óra után beérkezett megrendelések esetében 2 munkanapon belül történik.
A házhozszállítás esetén a terméket egy alkalommal szállítjuk ki az Ön által megjelölt időintervallumban. Amennyiben az átvétel nem sikerült a jelzett időpontban, a futár felveszi Önnel a kapcsolatot az Ön által megjelölt telefonszámon és megpróbálja másnap újra kézbesíteni a csomagot.                                             

A megrendelt termékek kézhez vételétõl számított nyolc napon belül vásárlóinknak joguk van indoklás nélkül elállni vásárlási szándékuktól. Ebben az esetben a Kovács Gumicentrum köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak legkésõbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követõ harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költségeit is a vevõ viseli.
A Kovács Gumicentrum kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A termék sérülésébõl adódó költségek a vevõt terhelik.
Használt terméket a vásárlástól való elállás keretén belül semmilyen körülmények között nem veszünk vissza.

Nyolc napon túl a kiszállított termékekre a rendeletnek megfelelő (249/2004. (VIII. 27.) kormányrendelet az egyes javító-karbantartó szolgáltatásokra vonatkozó kötelező jótállásról) jótállást és szavatosságot (garancia) vállalunk.


Személyes átvétel:

Személyes átvételre 5 helyen van lehetőség:

Telephelyünkön: 6791 Szeged, Dorozsmai út 74. Telefon: (62) 543-036

Átvételi pont 1: 1039 Budapest, Batthyány utca 70 Telefon: 06 1 / 371 - 3320

Átvételi pont 2: 1095 Budapest, Soroksári út 158 Telefon: 06 1 / 358 - 1480

Átvételi pont 3: 1119 Budapest, Fehérvári út 71-73 Telefon: 06 1 / 371 - 3333

Átvételi pont 4: 1044 Budapest, Megyeri út 15 Telefon: 06 1 / 370 - 6365

4 db abroncs rendelésekor :

Személyes telephelyi, vagy átvételi ponton történő átvétel esetén, az átvételi díj: 0 ft.


Készpénzes fizetés

A megrendelését az Ön által a rendelés véglegesítéskor megadott napon szállíttatjuk ki a GLS szállítmányozó céggel. Kérjük, hogy az átvétel érdekében olyan címet és időpontot adjon meg amelyiken biztosan talál a GLS átvételre jogosult személyt.
A számla végösszegét (amely tartalmazza a szállítási költséget is) a termék átvételekor kell kifizetni a GLS futárnak. A számla aláírásával és a termék átvételével Ön igazolja, hogy a kért árut hiánytalanul és sérülés mentesen átvette.
Amennyiben az árun sérülés található, ill. a mennyiség vagy a termék eltér az Ön által megrendeltektől kérjük, ne vegye át, hanem a futárral küldje vissza nekünk. Ebben az esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot a hiba kijavítása érdekében.